top of page

RÅDGIVNING

Green Juice

KOST

Kosten, en av de absolut viktigaste byggstenarna i vårt välmående. Kosten ger oss nämligen inte bara energi & näring, det påverkar hela vår tarmflora, vårt immunförsvar samt stora delar av hormonsystemet & hur vi mår mentalt.

Säkert har du märkt att du får mer energi och blir piggare av vissa saker, medan du känt dig tung & trött av andra. 

Det vi stoppar i oss gör stor skillnad långt ner på cellnivå.

Att göra en förändring i sin kosthållning kan göra enorm skillnad inte bara för kroppen utan även för hela vårt välbefinnande. Jag förespråkar enkelhet & kvalitet och är mån om att att hitta en kosthållning som får dig att må bra, inte bara idag utan även i framtiden. Som Aristoteles sa,

”Let the food be your medicine, and the medicine be your food”. 

För bokning eller mer information.

Yoga at Home

STRESS

Vi har aldrig stressat så mycket som vi gör idag, och det är inte för inte som stress är den vanligaste orsaken till sjukskrivning. 

Vi föds in i ett hårt stress-klimat samtidigt som världen utvecklas i en rasande fart. Vi vill hinna med allt och lite till, och samtidigt hinna njuta av livet här och nu, men går det verkligen ihop? 

Många gånger hinner vi inte ens reflektera innan vi hamnar i ohälsa, och förutom att stressen gör oss fysiskt och mentalt sjuka har den en enorm påverkan på hela vår livskvalitet.

Först när vi lär oss förstår vart stressen kommer ifrån, kan vi lära oss att bemöta och bemästra den. 

För bokning eller mer information

Rock Balancing

VIKTNEDGÅNG

Vill du gå nere i vikt eller komma i form?

Trött på dieter och metoder som inte fungerar? Eller på en motivation som alltid sviker dig?

Att ändra livsstil och beteende tar tid och kräver rätt mentala verktyg och coachning. Jag har under snart 7 års tid arbetat med transformeringar med en filosofi som grundar sig i sund, hållbar viktnedgång men utgångspunkt utifrån den enskilda individen. Jag lägger stort fokus på medvetenhet, beteendeförändringar, motivationsstrategier samt på att hitta verktyg som du kan använda dig av livet ut.

För bokning eller mer information

Tjänster: Services
bottom of page