annajansohnfotografi-43_edited_edited.jpg

NÅGRA ORD OM MIG

Så länge jag minns har jag varit nyfiken människan.

Människans beteende, kroppen och hjärnans funktion, själens & hjärtat plats, och hur allt egentligen hänger samman..

Jag började min karriär 2013 med ett fokus på att hjälpa människor med välfärdssjukdomar, fetma och övervikt, diabetes typ 2, högt blodtryck, diverse obalanser & stress bland annat. Just ohälsa relaterat till livsstil kom mig väldigt varmt om hjärtat efter att ha levt 1 år i USA och verkligen fått svart på vitt hur världshälsan ser ut. Det var inte så illa som jag trodde, det var mycket värre. 

Människorna jag mötte under de här åren gav enorm insikt i hur komplex vår hälsa är, hur alla olika delar hänger samman och hur vår kost och livsstil präglar både hur vi mår i kroppen och i det mentala. Men det handlar lång ifrån om att bara äta och röra på sig rätt.

5 år in i min hälsokarriär efter att själv gått igenom en tuff tid av ohälsa och mycket mental stress tändes en ny gnista och en helt annan dimension om vad hälsa verkligen är öppnades. 

Hur kan vi bli genuint lyckliga? Och hur kan vi må bra både i kroppen & mentalt, men också i vår själ? Blev två ledande frågor. ​

Jag har en grundutbildning som friskvårdskonsulent & hälsoutvecklare. Är utbildad holistisk hälso coach med inriktning på beteende förändringar, livscoach, stress & kostrådgivare, samt personlig tränare. En av mina två coach utbildningar är godkända av ICF (International Coach Federation) som är världens största branschorganisation inom coachning. Jag har valt att nischa mig på en metodik som heter, NLP (Neuro Lingvistik Programmering) som är en kraftfull metodik jag fastnade för under en utbildning i USA tillsammans med Tony Robbins. Jag går även just nu Tony Robbins egen Professionella Coach utbildning "Robbins Madanes training - Strategic Intervention". 

Förutom många års erfarenhet av coach yrket har jag spenderat hundratals timmar på att studera & hjälpa människor att skapa beteende förändringar samt på hur man man får dem att bli bestående.

En av mina största passioner är personlig utveckling som också är ett fantastiskt komplement till coach yrket. 

Jag är galet envis, har ett stort hjärta, och drömmer om att bygga min egna oas där människor kan få komma och ta hand om hjärtat, kroppen och själen. Min mission är göra världen lite bättre genom att hjälpa den enskilda människan. 

Never settle for less than your dreams, somewhere, sometime, someday, somehow, you'll find them... ♥


Med kärlek

Sarah

 
  • Facebook