top of page
annajansohnfotografi-43_edited_edited.jpg

NÅGRA ORD OM MIG

Så länge jag minns har jag varit nyfiken människan.

Människans beteende, kroppen och hjärnans funktion, själens & hjärtat plats, och hur allt egentligen hänger samman..

Jag började min karriär 2012 med ett fokus på att hjälpa människor med välfärdssjukdomar, fetma och övervikt, diabetes typ 2, högt blodtryck, diverse obalanser & stress bland annat. Just ohälsa relaterat till livsstil kom mig väldigt varmt om hjärtat efter att ha levt 1 år i USA. Människorna jag mötte under de här åren gav enorm insikt i hur komplex vår hälsa är, hur alla olika delar hänger samman och hur vår kost och livsstil präglar hela vårt fysiska och mentala välmående. Det handlar långt ifrån om att bara äta och röra på sig rätt även om det är två enormt viktiga delar.

Några år in i min hälsokarriär efter att själv gått igenom en tuff tid av ohälsa och mycket inre stress tändes en ny gnista och en helt ny dimension om vad hälsa verkligen är öppnades. 

Hur kan vi bli genuint lyckliga? Och hur kan vi må bra både i kroppen & mentalt, men också emotionellt och själsligt? Blev två ledande frågor. ​

Jag har en grundutbildning som friskvårdskonsulent & hälsoutvecklare. Är utbildad holistisk hälso-coach med inriktning på beteende förändringar, utbildad livscoach, stress & kostrådgivare, samt personlig tränare. Jag har gått utbildningar som är godkända av ICF (International Coach Federation) som är världens största branschorganisation inom coachning.

Mitt fokus är transformering, då jag vet att människan besitter kraften att förändra precis vad som helst. Jag har valt att nischa mig på en metodik som heter, NLP (Neuro Lingvistik Programmering) som är en kraftfull metodik jag fastnade för under en utbildning i USA tillsammans med Tony Robbins. Jag har även gått Robbins egen Professionella Coach utbildning "Robbins Madanes Training - Strategic Intervention" och är även certifierad utav dem. 

Förutom många års erfarenhet utav hälsa och coach yrket har jag investerat hundratals timmar på att studera människors beteenden, hur man kan skapa förändringar samt på hur man man får dem att bli bestående.

En av mina största passioner är personlig utveckling som också är ett fantastiskt komplement till coach yrket. 

Jag är galet envis, har ett stort hjärta, och drömmer om att bygga min egna oas där människor kan få komma och ta hand om hjärtat, kroppen och själen. Min mission är göra världen lite bättre genom att hjälpa den individuella människan. 

Never settle for less than your dreams♥

Om mig: About Me
bottom of page