top of page
person%20holding%20tall%20grass%20during

REFERENSER

Såhär tycker andra

Referenser : Testimonials

Maria 40, HR chef - Rådgivning /Coachning

Sarah var fantastisk som coach! Jag har blivit coachad flera tillfällen tidigare och inte riktigt känt att det har landat tillräckligt bra hos mig för att verkligen skapa förändring. Med Sarah som coach tänkte jag att coachingen skulle handla om att jag skulle börja ta tag i saker, att sätta delmål och mål. Det slutade med att jag faktiskt gjorde allt detta MEN den verkliga förändringen bestod i att jag hittade min mening med det jag skulle göra: framförallt hittade jag den där känslan i att vilja fortsätta och att må bra i mig själv. Det hade inte hänt utan Sarahs ödmjukt drivande sätt att bemöta mig och stötta processen framåt. Tack vare Sarah är jag på en riktigt bra plats!

Louice 23, Artist

Jag har alltid vetat vad jag vill göra men jag kom till en period i livet där jag plötsligt kände mig väldigt vilsen och ställdes inför massor av beslut där jag plötsligt inte alls visste vilket jag skulle ta. Jag gick till Sarah för att gå vägledning i att djupdyka i mig själv och följa min intuition som ledde till det bästa beslutet jag någonsin tagit. Jag hör ofta Sarahs ord eka i huvudet i många situationer idag som både har hjälpt mig och motiverat mig något enormt. Detta kommer jag vara evigt tacksam för. Den personliga utveckling jag gjort bara det senaste året har jag till stor del Sarah att tacka för. Den utvecklingen är något jag kommer ta med mig hela livet och göra att jag aldrig kommer sluta följa min väg och intuition. Sarah är en otrolig coach, med empati och inkänningsförmåga på ett sätt jag sällan upplevt i människor. Man märker verkligen att hon har kommit långt i sitt mindset och brinner för att hjälpa andra. Jag rekommenderar alla oavsett ens omständigheter att gå till Sarah för vi alla behöver ha ett bra mindset för att i slutändan känna oss starka i oss själva och lyckliga.

Ann-Sophie

Sarah är en fantastisk coach, hon är så otroligt närvarande, kunnig och VILL verkligen att jag ska utvecklas.
Jag rekommenderar verkligen alla att gå till Sarah, jag älskar våra sessioner tillsammans. Aha-ögonblick, djupa insikter och utmaningar avlöser varandra. Och mycket skratt. Och skratt och glädje är för mig en viktig grundsten och nyckel till vårt inre och yttre liv. Genom sitt varma och härliga sätt har Sarah nått in till min själ. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och hur mitt sinne fungerar. En livsviktig investering för att få ut livskvalitet!

Zourab Tsiskaridze 34, Professional Footballer

I’ve been working with Sarah for the last few months. The help I’ve received has been tremendous. Sarah has a deep understanding on how our minds work, what triggers each individual and sees the patterns in our behavior before we can recognize them ourselves.
She is a great listener that takes the information given and can make sense out the turmoil going on in our heads, or at least that’s has been my experience. She is very analytical and knows how the subconscious mind works. Working with Sarah has helped me to have a closer look at myself and understand certain basic needs each human being has.
Sarah has a brought vision and is very open to any subjects, because of that it’s very easy to connect with her toward almost all topics. She’s a pleasure to work with, flexible with time tables, easy going and a true professional in every sense of that word. I would highly recommend working with her as it will help many individuals correct their flaws and improve their outlook on life!

Frida 32, Student - Coachning

Sarah är världens bästa på att lyssna. Hon får mig alltid att tänka till och våga utmana mig själv. Hon har fått mig att värdesätta allt det fina runt omkring mig, och framför allt, att värdesätta mig själv. Jag älskar våra sessions och hade kunnat ha henne som coach livet ut.

Julia 35, redovisningsekonom - Coachning 

”När jag började gå på regelbunden coachning hos Sarah var jag vilsen inom flera områden i livet och mådde inte alls bra. Sarah hjälpte mig att sätta fingret på vad som stressade mig och bena upp vad som var orsak och vad som var verkan. Hon fick mig också att uttrycka vad som var viktigaste att ta tag i direkt och vad jag behövde släppa för stunden. Att ta de besluten var väldigt skönt! Jag inspirerades att se saker ur nya perspektiv och efter ett tag hittade jag en bättre balans i livet. Jag har använt mig av vissa metoder på egen hand efter det, men att ha en person som utmanar mig lite gör större skillnad. Jag fortsätter gärna gå hos Sarah även nu när jag mår bättre, jag ser det som att ha en PT för hjärnan!”

Veronica 27, Student & modedesinger - Coachning, livsstilförändring & viktnedgång

Detta var bland det bästa jag kunde göra mot mig o min kropp! Att tappa vikt och känna ett sånt bättre självförtroende är en otrolig kick men det viktigaste var att hitta en balans, kombinera jobb, träning och allt vad som har att göra med vardagen. Hur man prioriterar in träningen och hur mycket olik träning det finns, att få chansen att hitta sin typ av träning. Bootcampet var det roligaste! Komma ut i den friska luften och få köra en timme intensivt 2 dagar i veckan. Sen att ha kontinuerliga uppföljningar! Någon som har koll på en och ens mål. Peppar och bryr sig till 100%, det är inte bara en personlig träning, Sarah har blivit en fin vän och att få bolla idéer med henne är guldstunder! Hon blev en livsrådgivare och jag rekommenderar alla till den här resan. Både din kropp och sinne kommer tacka dig! Jag är förevigat tacksam mot Sarah och mig själv.

Therese 38, Redovisningsekonom – Coaching

Första gången jag träffade Sarah så var jag på min absoluta botten. Jag mådde verkligen så dåligt, skämdes över att behöva söka hjälp, och var verkligen tveksam till att någon skulle kunna hjälpa mig. Sarah var hon precis vad jag behövde! Någon som förstod mig, visade medkänsla men som också var rak och tydlig med vad resan mot ett hälsosammare liv skulle innebära. Hon har varit ett enorm stöd genom hela den resan, och hon har peppat och trott på mig! För mig har det varit väldigt viktigt att få alla bitar att funka i det liv jag lever, där har hon varit oerhört lyhörd och har hjälpt mig att skapa rutiner som funkar för mig och som gör att jag har alla förutsättningar att kunna fortsätta leva mitt liv i balans. Förutom att Sarah är en ur duktig coach och PT så är hon också en fantastiskt trevlig och rolig person som gör det till ett nöje att träffa henne och diskutera det som ibland känns som det absolut mest privata och jobbiga. Det gör det också väldigt roligt att dela framgångar och lycka med henne!
Jag tackar henne för att jag numera är en person som faktiskt mår bra och som är stolt över vad hon har åstadkommit! Therese”

Therese 33, Projektledare

Jag har alltid haft ett stort intresse för hälsa och utveckling, tänkt att jag mår så bra jag kan må. Men med åldern har jag insett att jag är bra på att undvika det obehagliga. Efter att börjat jobba med Sarah har jag sett en otrolig skillnad.
Jag känner ett helt annan inre lugn och kan ställa mig själv frågor för att försöka komma fram till vad som är rätt för mig.
Sarah är en otroligt fin person som lyssnar, ger tips och verktyg som verkligen sätter sig. Jag anser att jag är lyckligt lottad om har och haft haft Sarahs guidning i livet.
Jag har även deltagit på Sarahs workshops och haft privata möten med henne och den kunskap Sarah delar med sig av, och sättet hon bryr sig på är otroligt inspirerande och värdefullt.
Jag ser fram emot fler möten och Workshops inom både mental och psykisk hälsa.

Linn 21, Student

Jag började gå hos Sarah utan att till en början riktigt veta varför. Det enda jag visste var att jag kände mig vilsen i min dåvarande livssituation och att jag ville ha hjälp att reda ut var den känslan kom ifrån. Sarah hjälpte mig att skala ner känslan för att jag skulle kunna hitta vägar för att bryta mönster och må bättre. Med hennes guidning har jag numera hittat verktyg för att jag ska kunna vara den bästa versionen av mig själv i alla situationer. Utan Sarahs positiva inställning och fantastiska förmåga att lyssna och vägleda hade jag absolut inte varit på samma plats i mitt huvud som jag är idag, något jag är jättetacksam för.

Sofie 32, Egen företagare

Jag gick till Sarah för att få hjälp med min kost och jag ville testa att göra en detox. Det här var min första detox någonsin. Jag har alltid ställt mig skeptisk till detox-konceptet men ville ändå testa och se huruvida den kunde öka energin, stabilisera huden (akne) och förbättra det allmänna välmåendet. Första två dagarna var lite kämpiga med huvudvärk men så snart jag tog mig igenom dom så märkte jag en stor skillnad på framförallt energin och det minskade behovet av att småäta. Den kända eftermiddagsdippen försvann och sömnen blev även märkbart bättre. Jag märkte även stor skillnad på hyn, inflammationer började lägga sig och jag upplevde även en helt annan lyster. Jag körde detoxen under två veckor och kan varmt rekommendera den till alla som går i tankarna att ”avgifta” kroppen på ett skonsamt sätt.

Fanny 34, projektledare

Jag har alltid ätit väldigt dålig mat med mycket socker, fett, snabba kolhydrater och e-ämne. Men när jag blev diagnostiserad med psoriasis bestämde jag mig för att helt lägga om kosten till anti-inflammatoriskt. Jag fick effekt direkt både vad de gäller pigghet och magefunktion. Jag utgick helt ifrån Sarahs kostupplägget som verkligen gav en bra bas. Tredje veckan var tuff men jag fick mycket pepp av Sarah, utan henne hade jag nog gett upp. Men när jag var över den puckeln har jag enbart haft jobbiga dagar då och då. Men de har vi ju alla. Strax innan sommaren var jag helt symptomfri från psoriasisen samt att min koniska smärta i rygg och svanskota hade varit borta i månader. Jag mådde toppen! Att äta såhär är en game-changer!Kan ta bort från däremot… triggar sjukdomen. Om de fortfarande är för långt dvs: Jag har alltid ätit väldigt dålig mat med mycket socker, fett, snabba kolhydrater och e-ämne. Men när jag blev diagnostiserad med psoriasis bestämde jag mig för att helt lägga om kosten till anti-inflammatoriskt. Jag fick effekt direkt både vad de gäller pigghet och magefunktion. Jag utgick helt ifrån Sarahs kostupplägget som verkligen gav en bra bas. Tredje veckan var tuff men jag fick mycket pepp av Sarah, utan henne hade jag nog gett upp. Men när jag var över den puckeln har jag enbart haft jobbiga dagar då och då. Men de har vi ju alla. Strax innan sommaren var jag helt symptomfri från psoriasisen samt att min koniska smärta i rygg och svanskota hade varit borta i månader. Jag mådde toppen! Att äta såhär är en game-changer!

bottom of page