Sarah Hellström | Referenser
1812
page-template-default,page,page-id-1812,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Referenser

Student & modedesinger
Veronica Antonino, 26

Coaching, livsstilförändring & viktnedgång

Detta var bland det bästa jag kunde göra mot mig o min kropp! Att tappa vikt och känna ett sånt bättre självförtroende är en otrolig kick men det viktigaste var att hitta en balans, kombinera jobb, träning och allt vad som har att göra med vardagen. Hur man prioriterar in träningen och hur mycket olik träning det finns, att få chansen att hitta sin typ av träning. Bootcampet var det roligaste! Komma ut i den friska luften och få köra en timme intensivt 2 dagar i veckan. Sen att ha kontinuerliga uppföljningar! Någon som har koll på en och ens mål. Peppar och bryr sig till 100%, det är inte bara en personlig träning, Sarah har blivit en fin vän och att få bolla idéer med henne är guldstunder! Hon blev en livsrådgivare och jag rekommenderar alla till den här resan. Både din kropp och sinne kommer tacka dig! Jag är för evigt tacksam mot Today Academy Wellness och mig själv.

Ägare av Creative Headz
Joceline Akgun, 31

Personlig Träning

Sarah är en personlig tränare utöver det vanliga. Hon tar sig verkligen tid att planera varje träningspass, tänker på den ”röda tråden” och ser alltid till att vi strävar efter vårt gemensamt uppsatta mål. Hon gör det där lilla extra som att skicka ett motiverande sms inför veckan eller bara ger den där extra peppen när man behöver den som mest! Jossan”

Redovisningsekonom
Julia Hallström, 31

Coaching / Stress

”När jag började gå på regelbunden coachning hos Sarah var jag vilsen inom flera områden i livet och mådde inte alls bra. Sarah hjälpte mig att sätta fingret på vad som stressade mig och bena upp vad som var orsak och vad som var verkan. Hon fick mig också att uttrycka vad som var viktigaste att ta tag i direkt och vad jag behövde släppa för stunden. Att ta de besluten var väldigt skönt! Jag inspirerades att se saker ur nya perspektiv och efter ett tag hittade jag en bättre balans i livet. Jag har använt mig av vissa metoder på egen hand efter det, men att ha en person som utmanar mig lite gör större skillnad. Jag fortsätter gärna gå hos Sarah även nu när jag mår bättre, jag ser det som att ha en PT för hjärnan!”

Redovisningsekonom
Therese Dackeby, 37

Coaching / Viktnedgång & livsstilsförändring

Första gången jag träffade Sarah så var jag på min absoluta botten. Jag mådde verkligen så dåligt, skämdes över att behöva söka hjälp, och var verkligen tveksam till att någon skulle kunna hjälpa mig. Sarah var hon precis vad jag behövde! Någon som förstod mig, visade medkänsla men som också var rak och tydlig med vad resan mot ett hälsosammare liv skulle innebära. Hon har varit ett enorm stöd genom hela den resan, och hon har peppat och trott på mig! För mig har det varit väldigt viktigt att få alla bitar att funka i det liv jag lever, där har hon varit oerhört lyhörd och hjälpt mig att skapa rutiner som funkar för mig och som gör att jag har alla förutsättningar att kunna fortsätta leva mitt liv i balans. Förutom att Sarah är en ur duktig coach och PT så är hon också en fantastiskt trevlig och rolig person som gör det till ett nöje att träffa henne och diskutera det som ibland känns som det absolut mest privata och jobbiga. Det gör det också väldigt roligt att dela framgångar och lycka med henne!
Jag tackar henne för att jag numera är en person som faktiskt mår bra och som är stolt över vad hon har åstadkommit! Therese”

Ekonom
Charlotte Thunman, 51

PT group

”I PT-group får jag variation i min träning, samt inspiration till nya övningar.
Det är dessutom väldigt kul att träna tillsammans med andra, då vi både peppar varandra och skrattar mycket tillsammans.
Sarah har alltid en genomtänk plan för vad varje pass ska innehålla, men det bästa är att hon också alltid är öppen för våra ideer och behov. Hon peppar och har en ängel tålamod när jag för tredje gången frågar hur jag skulle genomföra övningen” Charlotte

Sjuksköterska
Sirpa Larsson, 54

PT group

”Jag blir alltid lika glad av att möta positiva och engagerade människor.
Att träna tillsammans med Sarah och den här gruppen har varit extremt roligt! Det finns alltid en tanke bakom varje program och passen är väl anpassade efter gruppen.
Att träna i PT-grupp, peppa varandra samt få stöd från Sarah har varit guld värt! Det är så mycket lättare att hoppa över träningen när man tränar med sig själv. Träningen har ökat min motivation till att fortsätta ta hand om min hälsa” Sirpa

Egen företagare
Linda Hovbranth, 43

Föreläsning

``Jag har varit på flera föreläsningar tillsammans med Sarah och hon är alltid påläst, proffsig och trovärdig i sitt sätt att tala. Hon får fram budskap på bästa sätt. Kan varmt rekommendera henne! Linda Hovbrandt``