top of page

Nyårs tankar...

2019 lider mot sitt slut.

Är det inte galet vad ett år går fort, och samtidigt när man tänker tillbaks på allt man gjort känns det som en evighet ! Jag har sedan ganska många år tillbaka haft en liten nyårsritual som innefattar en stud egentid där jag reflekterar över året som varit.

Det är ett fantastisk sätt att avsluta året på och det skapar enorm tacksamhet för allt man faktiskt har gjort och åstadkommit (Jag lovar du blir förvånad över dig själv!). Det ger också överblick i vad du kanske inte är lika nöjd med vilket såklart blir är ypperligt tillfälle för att lära & utvecklas. Det ger också den bästa utgångspunkten för att sätta nya mål inför det kommande året.

Här kommer tips på hur du kan skriva din lista:)

NYÅR 2019


1. Skriv en lista med alla saker du är stolt över, smått som stort ! Allt för ofta glömmer vi alla saker vi åstadkommer, och fastnar i det vi inte hann, eller inte gjorde !

2. Skriv en lista med saker du reflekterat över, kanske insikter, eller saker du kunde gjort annorlunda (inte nödvändigtvis bättre, kom ihåg, det finns inga misstag bara lärdomar).

3. Skriv en lista som avser nästa år, dvs 2020 med saker du vill göra, åstadkomma, förverkliga osv.. och våga för en gångs skull stänga av hjärnan och lyssna lite mer på hjärtat. Vi människor har en förmåga av att begränsa oss och fastnar i tänk om, ifall att, vad skulle hända osv... Ingen dröm är för stor och kom ihåg att du inte kan göra något av vikt utan att känna lite rädsla. Mod är att omfamna rädslan men ändå röra sig framåt.

Happy new year friends!Want to add a caption to this image? Click the Settings icon.

#lifestyle #happynewyears

15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page