harmony.png

6 LIVSFÖRÄNDRADE VECKOR

Mental & kroppslig detox -  webbkurs

Säg hejdå till trötthet, inre stress & dålig energi en gång för alla. 

En utrensande och energigivande detox i två delar som berör två av de absolut viktigaste byggstenarna för vårt totala välbefinnande, mental och kroppslig hälsa.


Tankarna vi tänker styr vilka känslor vi känner och vilka känslor vi känner är helt avgörande för hur vi mår och den livskvalitet vi upplever. 

Något som också är väsentligt för hur vi mår mentalt är vilken energi vi upplever att vi har. Har vi energi till att orka vardagens bestyr och kanske än viktigare, har vi energi kvar till att göra saker vi älskar och som ger oss glädje. 

Den mentala detoxen fokuserar på att rensa ut allt som tar energi i ditt liv, allt från saker i hemmet till relationer och energi sugande tankar och tankemönster mm, samt på de distraktioner som blockerar ditt sinne och hindrar dig från att leva ett liv i lätthet och flöde.

Du kommer bli förvånad över vilken lätthet och energi du kan skapa på bara några veckor.

Och inte tala om, den upplevt minskade stressen.


Den kroppsliga detoxen fokuserar på att rena kroppen och rensa ut sånt som inte ska vara där och som du får i dig på daglig basis, slagg, patogener och gifter tex. 

Det är också viktigt att förstå sambandet mellan det vi äter och vårt mentala välbefinnande.  Att det vi stoppar i kroppen inte bara styr vår energi utan även påverkar hela vårt hormonella system, dvs hur lyckliga eller olyckliga vi känner oss. 

Att rensa ur kroppen på sånt som stressar den är också en otroligt viktig komponent för fysisk hälsa. 

Denna 10 dagars kur är enkelt och smart uppbyggd på kost som får din kropp och ditt mentala att må optimalt. Programmet är också anpassat så att dina organ får utrymme att vila och återhämta sig, framför allt för din lever som är kroppens stora reningsorgan. 

Programmet skapar även goda förutsättningar för en fortsatt hälsosam kosthållning (och dont worry, det är absolut inget svält program).

I princip alla som gjort denna delen av detox går aldrig tillbaks till tidigare kostvanor och har ett helt nytt förhållningssätt till kost och sin kropp efteråt.

Genom att ta hand om dessa två delar håller vi oss inte bara friska fysisk och mentalt, det skapar även utrymme för själslig hälsa. 


3 anledningar att göra kursen:

*100% garanti för minskad mental & fysisk stress

*100% garanterad mer energi

*Livsförändrande insikter & ett avstamp för nya vanor


Ett axplock ur kursen:

Detox kostupplägg

Motivation-strategi

Receptbok

Allmänna kostråd

Tips inför tiden efter

4v mer energi & minskad stress plan - fysisk, mentalt och emotionellt

Bygg dina mentala muskler


Varmt välkommen att investera i din framtid!