top of page
KROPPSLIG DETOX DEL 1.png

10 DAGARS KOSTUPPLÄGG

Transformering för fysisk och mental hälsa

ViIl du ha mer energi? Må bättre mentalt? Få ordning på inre stress och hormonella obalanser? Och som BONUS - Komma i lite bättre form till sommaren? Då är detta något för dig.


Jag har i snart 10 års tid jobbat med att plocka fram kostupplägg med syfte, att få människor att må så bra som möjligt. Inte bara fysiskt utan och också mentalt. Vi är alla olika och det finns inget facit som talar om vad som i helhet är bäst för varje individ. Däremot är vi biologiskt byggda på samma sätt, vilket gör att många inre och yttre faktorer påverkar oss lika.

Jag hade under många år själv oerhört mycket obalans och stress i min kropp och började därför själv studera kost och kostens påverkan på vårt välmående för nu 13 år sedan när jag bodde i USA. 

Jag gick en certifierad kostutbildning i Sverige 2013 och har därefter fortsatt fördjupa mig inom ämnet med att läsa, gå på föreläsningar och följa de mest kompetenta i värden inom området, allt för att få en så bred och djup inblick som möjligt och för att hitta vad som får både mig och mina klienter att må optimalt. Utifrån all den kunskap och alla de erfarenheter jag samlat på mig genom åren har jag nu plockat fram en 10 dagars kur för att hjälpa din kropp att få ordning på diverse obalanser.  

Fokuset är att rena och rensa ur kroppen på som inte hör hemma i ditt system men som du tyvärr får i dig på daglig basis, såsom patogener, gifter och toxiner.

Nu kanske du tänker - vad är det?

Jag ska göra det enkelt. Varje dag, vare sig vi vill tro på det eller inte, så andas vi in avgaser, utsläpp,  virus och bakterier. Vi äter mat som är besprutad och livsmedel som innehåller olika tillsatser, E-ämnen mm. Även från våra kläder, krämer, parfymer etc absorberar vår kropp upp diverse ämnen (gifter).

Allt detta ansamlas i vår kropp och det är vår levers jobb att se till att detta drivs ut. 

Tyvärr är idag mängden människors levrar överbelastade pga av den kosthållningen vi har och den livsstil vi lever (stress). Det gör att kroppen inte gör sig av med dessa gifter utan det lagras istället i vårt system, vilket resulterar i att det skapas obalans. Hormonella obalanser och fysiskt stress visar sig ofta som trötthet, nedstämdhet, humörssvängningar, hjärtklappning, viktuppgång (eller problem att gå ner), även motsatt - rasad vikt och problem att gå upp, magbesvär, hudproblem, sömnstörningar mm...

Det är viktigt att förstå sambandet mellan det vi äter och vårt mentala välbefinnande. Att det vi stoppar i kroppen inte bara styr vår energi och hur vår kropp ser ut utan även påverkar hela vårt hormonella system, dvs hur lyckliga eller olyckliga vi känner oss.

Att rensa ur kroppen på sånt som stressar den är också en otroligt viktig komponent för både fysisk och mental hälsa.

Denna 10 dagars kur är enkelt och smart uppbyggd på kost som får din kropp och ditt mentala att må optimalt. Vi boostar kroppen med näring samtidigt som vi ger organen utrymme att vila och återhämta sig, framför allt för levern som är kroppens stora reningsorgan.

Programmet skapar även goda förutsättningar för en fortsatt hälsosam kosthållning (och dont worry, det är absolut inget svält program).

I princip alla som gjort dessa 10 dagar gick inte tillbaks till tidigare kostvanor och hade ett helt nytt förhållningssätt till kost och sin kropp efteråt. 

95% av tidigare klienter upplevde mer energi och att ovanor såsom sötsug, dåligt blodsocker och humörsvängningar så gott som försvann. De flesta upplevde en drastiskt förbättrad mental klarhet och en betydligt piggare kropp. Minskad svullenhet, bättre sömn, mage, och hud är bara några andra positiva effekter. Beroende på tidigare kostvanor tappade även många ett par kilon under dessa dagar. 

Ett effektivt sätt att snabbt bryta dåliga vanor samt få kunskap och insikt i vilken kost som skapar inre balans och mental & fysiskt hälsa.


5 anledningar att göra kursen:

-Mindre fysiskt och mental stress

-Skapa goda förutsättningar för hormonell balans 

-Mer energi

-Bryt dåliga vanor

-Livsförändrande insikter & ett avstamp för nya hälsosamma vanor


SNEAKPEAK innehåll:

-Introduktionsvideo

-10 dagars skräddarsytt upplägg för utrensning och återställning av balansen i kroppen. Grundförutsättning för fysisk och mental hälsa.

-Motivations-strategi. En väl utarbetad strategi för hur du håller dig motiverad genom hela upplägget, men även tiden efter. Vi vet alla hur enkelt det är att gå tillbaks till "gamla vanor", trots att vi verkligen vill förändra något.

-Receptbok. En specialanpassad receptbok att använda under detoxen men även efteråt. Enkla, goda & näringsrika recept som även resten av familjen kommer tycka om.

-Allmänna kostråd. Välbeprövade kostråd för optimal energi & inre hälsa

-Mina bästa tips inför tiden efter!

-Mina bästa strategier för hur du bygger din mentala styrka (BONUS-material)


Du får dessutom tillgång till min FBgrupp med möjlighet att ställa frågor, få tips & råd under dessa dagar!


ORD PRIS: 79 dollar 
JUST NU ERBJUDANDE: 50% RABATT

39 dollar (Ca 300kr) + moms


Varmt välkommen att investera i ditt framtida mående!

JUST NU!: About Me
bottom of page