Sarah Hellström | Kostrådgivning
612
page-template-default,page,page-id-612,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kostrådgivning

Kosten är en av de absolut viktigaste delarna i vårt välmående och idag lever vi ett allt mer stressat samhälle vilket gör att vi inte bara slarvar med regelbundenheten utan också med vad vi stoppar i oss. I samma utsträckning har också snabbmat blivit allt mer tillgängligt och kvaliteten på den ”vanliga” maten vi köper allt sämre.

Att göra en förändring i sin kosthållning kan göra enorm skillnad för hela ens välmående.

Vill du ha mer energi? Bli av med problemmage? Inflammationer? Gå ner eller upp i vikt? Eller få ordning på andra obalanser? – Låt mig hjälpa dig! Att bli medveten är första steget till förändring, därefter kan vi jobba specifikt med ditt individuella mål.Att bli medveten är första steget till förändring, därefter kan vi jobba specifikt med ditt individuella mål.

Jag förespråkar enkelhet i kombination med kvalitet och att att hitta en kosthållning som är hållbar även på sikt. Mat ska vara lustfyllt och kul, lika mycket som något vi ger vår kropp för att den ska fungera lika bra idag som på sikt. ”Let the food be your medicine, and the medicine be your food”

Varmt välkommen att höra av dig för bokning eller mer information.

 

KONTAKTA MIG

""
1
Namn
Tel
Fråga
0 /
Previous
Next