Sarah Hellström | Hälsokickoff 2017 / Avslutning
2054
post-template-default,single,single-post,postid-2054,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hälsokickoff 2017 / Avslutning

Igår avslutade våra deltagare sin 60 dagars Hälsokickoff som varit ett avstamp mot nya vanor & en hälsosammare livsstil. Vi har lagt stort fokus kring att skapa mer energi, för med mer energi i våra liv har vi kraft och ork att också göra de förändringar vi vill.

Vi har också lagt stor vikt vid medvetenhet, det är viktigt att gå till roten med vad som tagit dig till det resultat du har idag, för att sen kunna jobba vidare med rätt fokus område. Alla deltagare fick i början av perioden göra en gedigen hälsoanalys, samt vårt blodtest som summerar och återspeglar din nuvarande hälsa och livsstil.

Utifrån detta har alla sen jobbat med individuella mål. Några har jobbat med sina kostvanor, andra med sin stress och med att hitta andrum i vardagen, någon annan har jobbat med sitt tankemönster och behövt bli ”snällare mot sig själv” medans andra har behövt att jobba med sin motivation till träningen.

Det har varit fantastisk att se alla deltagare och den utveckling och det engagemang som varit under dom här 60 dagarna och det ska bli ännu mer spännande att få se hur det går framöver!

Vill utbringa ett stort tack till @smartplanering, som var med och bidrog till våra fina arbetsböcker som varit till stor hjälp för våra deltagare.

Att föra statistik och anteckningar under en förändringsprocess är bland det bästa du kan göra!

Kan verkligen varmt rekommendera alla en sån här! Köp hem till starten av 2018, eller varför inte ge bort i julklapp:)) www.smartplanering.se

Vill du vara med och göra en förändring nästa gång?

Håll utkik efter Hälsokickoff 2018 <3

 

No Comments

Post a Comment